A ginkgo biloba, az univerzális csodaszer

A ginkgo biloba és a fogyás

2017. január 19. 19:05 - paugezu

A ginkgginkgo53.jpgo biloba egy olyan gyógynövény, amelyet a ginkgo fa leveleiből vonnak ki. Bár a kiegészítőt elsősorban memória fokozóként használják, a ginkgo biloba támogatói állítják, hogy ez a gyógynövény nemcsak a keringést, hanem az anyagcserét is fokozza. Ha ehhez hozzáadjuk, hogy a ginkgo bioba képes az energiaszintünket megnövelni, illetve hozzájárul a jobb hangulat eléréséhez, akkor könnyű belátni, hogy miért kezd el sok fogyókúrázó ginkgo bilobát szedni.

Követelések

A ginkgo biloba állítólag képes arra is, hogy növelje a vér áramlását az agyba, így képe serkenteni az oxigén mennyiségét mind az agyban, mind az egész szervezetben. A gingko biloba támogatói állítják továbbá, hogy e gyógynövénynek jelentős súlycsökkentő előnyi is vannak, hogy segít abban, hogy egy-egy személy karcsúbb legyen. A fokozott véráramlás következtében extra energiával gazdagodik a személy, melynek köszönhetően a fogyókúra némiképp elviselhetőbbé válik a számára.

A ginkgo bilobával ezenfelül hatékonyan lehet enyhíteni a perifériás artériás betegséget, a PAD-ot, amelyet a lábakban beszűkült artériák jellemzik, ami fájdalmat eredményez a séta vagy testedzés során. A fájdalom enyhülése során ezután képesek leszünk olyan edzéseket végezni, melyek fogyást eredményezhetnek, így a ginkgo biloba ilyen módon, közvetetten is képes beindítani a fogyást. Persze mielőtt fogyásra használnánk, fontos megkérdezni a kezelőorvosunkat a helyes alkalmazási módokról.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ginkgo-biloba.blog.hu/api/trackback/id/tr887354386

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása