A ginkgo biloba, az univerzális csodaszer

Ginkgo biloba a jobb véráramlásért

2017. január 29. 14:27 - paugezu

ginkgo14.jpegA ginkgo biloba hosszú ideje már annak köszönheti hírnevét, hogy a különféle orvosi kutatások bebizonyították róla, hogy képes jobb vérkeringést biztosítani a szervezetben, különösen az agyban. A szakemberek felismerték e gyógynövény számos előnyeit, illetve azt, hogy több szervrendszer gyógyításában lehet vele kitűnő eredményeket elérni, például a memória és a teljes agyi funkciók javítása terén. Ez magyarázza, hogy az európaiak és az amerikaiak gyakran használják a ginkgo bilobát az olyan betegségek kezelésére, mint például a demencia.

A ginkgo biloba levelei olyan hatóanyagokat tartalmaznak, mint például a flavonoidok és a terpenoidok, amelyek fontos antioxidánsokkal látják el a szervezetet, így képesek harcolni azon szabad gyökökkel szemben, amelyek komolyan károsíthatják a szerveinket sejt szinten. Azáltal, hogy ezek a vegyületek harcolnak a káros részecskékkel szemben, így képesek megelőzni az olyan súlyos problémákat is, mint a szívbetegségek, a rák és az Alzheimer-kór.

A ginkgo biloba fő tulajdonásga, hogy képes növelni és javítani a vér áramlását az erek tágításával, így nem meglepő, hogy a különféle laboratóriumi vizsgálatok és állatkísérletek egyértelműen kimutatták, hogy a ginkgo biloba flavonoidjai védik az idegeket, a szívizmokat, az ereket és a retinát is a különféle károsodásoktól. Éppen ezért fogyasztása mindenki számára erősen javasolt, még egészséges állapot esetén is.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ginkgo-biloba.blog.hu/api/trackback/id/tr837582876

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása