A ginkgo biloba, az univerzális csodaszer

A ginkgo biloba terápia

2016. október 13. 11:53 - paugezu

ginkgo21.jpgA ginkgo biloba az összetevője a leghatékonyabb memóriafokozóknak manapság. Azonban mielőtt a ginkgo bilobát terápiaszerűen kezdenénk el használni, érdemes orvosi segítséget kérni. Az orvosok képesek arra ugyanis, hogy meghatározzák a ginkgo biloba normál dózisát és, hogy tájékoztassák arról a betegeket, hogy milyen lehetséges mellékhatásai lehetnek a ginkgo bilobának.

A ginkgo biloba terápiák mindenki számára alkalmasak, akiknél enyhe vagy közepes memória problémák vannak jelen. A gyógynövény előnyös hatásai rövid idő alatt láthatóvá válnak. A ginkgo biloba kivonat 40 jótékony anyagot tartalmaz, de a flavonoidjait és terpenoidjai felelősek leginkább a növény előnyeiért. Ez a két antioxidáns hatékonyan harcol a szabad gyökökkel, amelyek egyébként rákot vagy szívbetegségeket okozhatnak, illetve a különféle egészségi problémákat súlyosbíthatják.

A ginkgo biloba ezenfelül képes a szervezetet méregteleníteni a környezeti mérgektől, a sugárzástól, a légszennyezéstől és a cigarettafüsttől.

A betegeknek, akik rossz vérkeringéssel bírnak, is ajánlott a ginkgo biloba terápia. A növény néhány hatóanyaga ugyanis segít pihentetni az ereket és javítja a véráramlást is. Továbbá a ginkgo biloba megakadályozza, hogy a koleszterin megtapadjon az érfalakon. Ennek köszönhetően a plakk sem fog letapadni az érfalak belsejére.

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ginkgo-biloba.blog.hu/api/trackback/id/tr736600271

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása