A ginkgo biloba, az univerzális csodaszer

A női libidó növelése ginkgo biloba segítségével

2016. szeptember 13. 11:53 - paugezu

ginkgo20.jpgEgyes természetes növényi afrodiziákumok nagyszerűen működhetnek a női nemi vágy fokozásában. A természetes gyógynövények között vannak olyanok, melyek növelhetik a nők esetében a szexualitást, a közösülés iránti vágyat, illetve a szexet élvezetesebbé tehetik. A legnépszerűbb gyógynövények, melyek természetesen növelik a női libidót és a vágyat, a következők:

Ginkgo biloba

A ginkgo bilobát elsőként az idősebb férfiaknál tesztelték, azok után, miután valaki, aki memóriafokozás céljából kezdte el szedni, rájött arra, hogy jelentősen javultak nemcsak az agyi képességei, hanem a szexuális funkciói is. A kutatók erre figyeltek fel, majd egy későbbi vizsgálat során azt is megállapították, hogy a ginkgo biloba a női nemi vágy fokozásában is fontos szerepet játszik. Egy teszttel megállapították, hogy a ginkgo biloba 84%-ban működik a szexuális diszfunkció kezelésében a nők esetében is. 

L-arginin

Az L-arginin egy olyan aminosav, ami hatékonyan kezeli a különféle szexuális zavarokat a férfiaknál és a nőknél, hasonló hatást fejt ki, mint a Viagra, csak ez természetes és nincsenek mellékhatásai. Az argininra szüksége van a szervezetnek, hogy nitrogén-oxidot állítson elő, ami segít az erek ellazításában, így több vér áramlik át az artériákon, ami a nemi szervek működésére is jótékonyan hat. Tehát javítja a merevedési zavarokat, illetve növeli a nőknél a szexuális vágyat.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ginkgo-biloba.blog.hu/api/trackback/id/tr806600263

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása